miercuri, 18 iunie 2008

Un vis intr-o noapte torida


Soarele fierbinte de vara o face sa isi doreasca sa se racoreasca neaparat. Primul impuls o trimite la mare. Acolo, valurile puternice si briza placuta o fac sa se infioare de placere. Abia astepta sa simta din nou aceste senzatii.

Iese rapid din apa destul de rece si prefera sa nu foloseasca prosopul. Vrea sa simta cum picaturile de apa ce ii aluneca din par ii strabat rapid corpul. Pentru cateva secunde i se face frig, dar se simte extraordinar.

Priveste prin ochelarii de soare cum marea isi schimba nuantele in razele puternice ale soarelui. Incearca sa aleaga o scoica. Vrea sa gaseasca din priviri cea mai frumoasa scoica de pe plaja dar ii este foarte greu: fiecare dintre ele are un farmec aparte. Se hotaraste sa aleaga cate una pentru toti prietenii ei. Va trebui sa fie atenta caci nu vrea sa dezamageasca pe nimeni si, in plus, va fi o amintire ce va rezista mult timp.

Dar pana atunci incearca sa profite din plin de nisipul fin si fierbinte, dar si de caldura placuta din aer. Nu-i mai e frig, semn ca va infrunta din nou valurile puternice ale marii care parca se bucura si ea de primii vizitatori.

Se ridica nerabdatoare si se indreapta catre albastrul infinit... E 6.30, trezeste-te!

5 comentarii:

Unknown spunea...

Si tu visezi aasa ceva??? Adiiii exista o singura solutie!!! HAI LA MARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adriana spunea...

ufffffffff as merge, da nu e asa simplu

Unknown spunea...

hai sa iti arat. e unul dintre "lucrurile simple" de care ziceai tu la mine pe blog:) :

1. ne urcam in masina mea albastra;
2. aruncam cateva bagaje in spate
3. autostrada A2
4. mare

isnt'it simple?:D

Adriana spunea...

yap.... usor de zis... stiu ca asta e planul, dar ma gandeam daca se va intampla sau nu, eu sper din toata inima k se va intampla......

Unknown spunea...

e hai, sa gandim pozitiv, stii doar:) normal ca se va intampla!! eu zic sa iti iei de pe acum lotiune de soare:p